07:25 26.06.2022

За добу в зоні ОК "Південь" знищено 24 окупанти та 7 одиниць техніки, нанесено 5 авіаударів у скупчення противника

2 хв читати

За добу суботи, 25 червня, українські військові знищили 24 російські окупанти, 7 одиниць техніки, 2 склади боєприпасів та вогневу точку. Українською авіацією завдано 5 авіаударів по скупченню живої сили та техніки противника, втрати ворога уточнюються, повідомили в Оперативному Командуванні "Південь".

"Противник у нашій операційній зоні переважно продовжує оборонні дії, нових ударних угруповань не створює, намагається виснажити наші війська ракетно-артилерійськими та мінометними обстрілами. Протягом доби збільшено щільність обстрілів майже в 1,5 раза. Крім того, по наших позиціях ворог завдав 4 авіаційні удари, а проти нашої авіації застосував керовану ракету "повітря-повітря", – йдеться у зведенні на фейсбуці у ніч на неділю.

Також повідомляється, що у південне Криворіжжя окупанти вдарили реактивними системами залпового вогню, пошкодивши приватні будинки, соціальну інфраструктуру. Втрат серед місцевого населення немає.

"У відповідь наша авіація відпрацювала 5 ударів по скупченню рашистів та техніки, по командних та опорних пунктах ворожих підрозділів. Результати ударів дорозвідуються", - наголосили в Командуванні.

Загалом за добу знищено 24 рашисти, 2 танки та 5 інших броньованих машин. Знищено 2 ворожі польові склади боєприпасів та вогневу точку.

"На тимчасово окупованих територіях Миколаєва та Херсона російські військові викрадають родичів українських військових, серед них є діти. Особисті дані їх знаходять у захоплених адмінбудинках або за допомогою колаборантів. Спроби волонтерів налагодити постачання ліків, товарів першої необхідності в окуповані громади зазнають обстрілів окупантів," – йдеться у зведенні.

Крім того, зазначається, що чорноморський шторм продовжує випробування флоту окупантів і плавскладу на міцність вестибулярного апарату. 2 ракетні кораблі ракетних кораблі продовжують чатувати в північно-західній частині Чорного моря.

Джерело: https://www.facebook.com/okPivden

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА