17:07 27.06.2022

Рішення щодо зміни керівництва СБУ залежить від результатів інспекції правоохоронних органів - Зеленський

2 хв читати
Рішення щодо зміни керівництва СБУ залежить від результатів інспекції правоохоронних органів - Зеленський

Зміна керівництва Служби безпеки України та будь-якого іншого правоохоронного органу в державі залежить від результатів їх інспекції, заявив президент України Володимир Зеленський.

"Що стосується керівника Служби безпеки України: по-перше, якби я захотів його звільнити, я вже його звільнив би, а по-друге, у нас відбувається інспекція всіх правоохоронних органів зараз. Саме через те, що 24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення РФ на нашу землю", - заявив Зеленський, відповідаючи на запитання журналістів на брифінгу із президентом Молдови Майєю Санду в Києві.

Як зазначив глава держави, "деякі представники тих чи інших правоохоронних органів кудись поділися, замість того, щоб бути на місці та захищати свою державу і народ".

"З різних причин. Усі ці причини – я їжджу областями і сам слухаю доповіді особисто. І тому зміна керівництва будь-якого правоохоронного органу, наголошую, будь-кого, залежить тільки від цього. Чим я й займаюся", - сказав він.

Зеленський також додав, що повністю підтримує реформу СБУ.

"Закон щодо реформи був проголосований у першому читанні. Щоправда, це було до війни. Війна вносить корективи. Ми продовжуватимемо (реформу – ІФ) на шляху до ЄС. Але я ще раз наголошую, ми проводимо реформи для себе, а не для Європейського Союзу", - зазначив президент.

"Реформ багато, планів багато. Думаю, навіть війна не зупинить нас від важливих кроків", – резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА