07:15 02.07.2022

За добу знищено 27 окупантів, ЗРК "Тор", 3 одиниці техніки та два БПЛА

2 хв читати

За добу п'ятниці, 1 липня, у зоні Оперативного командування "Південь" знищено 27 окупантів, ЗРК "Тор", 3 одиниці військової техніки та два БПЛА противника. Поблизу Одеської області збито ракету Х-31.

"Протягом дня по позиціях наших підрозділів, по острову Зміїному і просто по мирних жителях нанесено шість авіаційних ударів. Гелікоптерами, парно і групою, ворог відпрацьовував по Херсонщині та Миколаївщині, підсумувавши ввечері літаками-штурмовиками, але без наших втрат", - сказано в зведенні ОК в ніч на суботу в фейсбуці.

Зазначається, що у відповідь українські авіатори парними нальотами завдали ударів по складах боєприпасів, опорному пункту та накопиченню ворожої сили та техніки в районі Снігурівки, Благодатного, Ольгиного та Давидова Брода. Результати дорозвідуються.

Наголошується, що за добу знищено: 27 окупантів, зенітно-ракетний комплекс "Тор", самохідна гаубиця "Мста-С", 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки. Також знищено польові склади боєприпасів на Херсонщині.

Крім того, повідомляється, що у Херсонському та Скадовському районах ворог продовжував повітряну розвідку щодо виявлення позицій і намірів наших підрозділів. Збито два безпілотники.

Парою винищувачів запальними боєприпасами противник завдав удару по острову Зміїному.

Надвечір ворожа авіація знову намагалася атакувати Одещину. Ракету Х-31, випущену з літака над морем, було знищено зенітним ракетним підрозділом.

"Тим часом військова операція із зачистки Зміїного від уражень триває. Протягом дня за результатами дорозвідки, виявлено та знищено реактивну систему залпового вогню "Град", ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки, автоцистерна та район укриття іншої техніки. Ознак присутності противника не виявлено", – сказано в повідомленні.

Також зазначається, що 2 ворожі ракетні кораблі в північно-західній частині Чорного моря продовжують нести на бортах загрозу з більш ніж півтора десятками крилатих ракет. Для вагомості до них додалися 3 великі десантні кораблі. Не почуваючись захищеними, тримають максимально безпечну дистанцію від українського узбережжя", – констатували в ОК.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу двоє постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

"Укрзалізниця" призупиняє роботу вокзалу станції "Дніпро"

У СИНЕЛЬНИКІВСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАГИНУЛО 6 ОСІБ, СЕРЕД НИХ ДІТИ 6 І 8 РОКІВ - ГЛАВА МВС

Кількість постраждалих унаслідок масованої ракетної атаки в Дніпропетровській області зросла до 21 людини

На Ставропіллі впав дальній бомбардувальник Ту-22М3

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів троє людей дістали поранення, є влучання в житлові будівлі

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА