17:19 07.07.2022

"Інтерпайп" вказує на проблеми із логістикою та сподівається на покращення поставок до ЄС

2 хв читати

Міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія (ТКК) "Інтерпайп" вказала на проблеми із логістикою в рамках міжнародної конференції з питань відновлення України в Лугано (Швейцарія).

Як повідомив "Інтерпайп" у фейсбуці у четвер, разом з іншими українськими та міжнародними бізнесами компанія обговорила на Конференції питання продовольчої та енергетичної безпеки, повоєнне відновлення економіки та напрями майбутніх інвестицій, повернення додому українців, змушених залишити будинки через війну – виклики, які зараз гостро постають перед суспільством.

При цьому наголошується, що директор залізничного дивізіону "Інтерпайпу" Олександр Гаркавой порушив одне з найболісніших на сьогоднішній день питань для українських експортерів – питання логістики.

"Зараз головний виклик для української економіки – це зруйнована традиційна логістика. В умовах блокади морських портів на Чорному морі промисловість та АПК "задихаються", не маючи можливості своєчасно експортувати свою продукцію через західні прикордонні переходи. Інфраструктура, яка до того ж щодня знищується ворогом, не справляється із обсягами", - констатував топменеджер.

Водночас він висловив упевненість у тому, що у майбутньому побудова сучасної залізничної інфраструктури між Україною та ЄС має бути окремим напрямом для інвестицій.

"Сподіваємося, що це станеться якнайшвидше. А поки що українська промислова компанія "Інтерпайп" продовжує підтримувати економіку та працювати заради перемоги!", - наголошується у пресрелізі.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб та залізничних коліс. Продукція компанії постачається більш ніж до 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 році "Інтерпайп" реалізував 602 тис. тонн трубної продукції та 174 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів майже 3 млрд грн.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" та електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп" ".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його родини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА