17:41 07.07.2022

Зеленський подякував Джонсону за підтримку України

1 хв читати
Зеленський подякував Джонсону за підтримку України

Президент України Володимир Зеленський у четвер провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном.

"У зв’язку з оголошенням Борисом Джонсоном про складення повноважень очільника Консервативної партії президент України висловив прем’єр-міністру щиру подяку за рішучу та безкомпромісну підтримку нашої держави з перших днів повномасштабної російської агресії, а також за лідерство у відстоюванні інтересів України на міжнародній арені", - повідомляє пресслужба українського лідера.

"Усі ми із сумом сприйняли цю новину. Не лише я, а й усе українське суспільство, яке вам дуже симпатизує. Весь мій офіс та всі українці вдячні вам за допомогу. Ми не сумніваємося, що підтримка Великої Британії збережеться, але ваше особисте лідерство й харизма робили її особливою", – наголосив Зеленський.

Глава держави також поінформував співрозмовника про розвиток ситуації на фронті. Було обговорено поточний стан і перспективи українсько-британської співпраці. Особливу увагу сторони приділили питанням оборонної взаємодії та політичної підтримки України. Іншою ключовою темою переговорів було розблокування експорту зерна з українських портів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА