08:30 10.07.2022

У Печенігах на пожежі після ворожого обстрілу загинула жінка, ще двох людей поранено

2 хв читати
У Печенігах на пожежі після ворожого обстрілу загинула жінка, ще двох людей поранено

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 37 оперативних виїздів, 26 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема 11 пожеж, спричинених обстрілами.

"Найбільша кількість пожеж від ворожих обстрілів сталася у Чугуївському районі Харківщини. Таких пожеж там сталося 5", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

На одній із пожеж, що розпочалися після обстрілу у смт Печеніги Чугуївського району близько 21:00, рятувальники виявили тіло загиблої жінки, ще 2 особи отримали поранення. На те, щоб загасити вогонь у приватному будинку, що поширився на 100 кв.м., рятувальникам знадобилося півтори години.

Крім того, в результаті ворожих обстрілів у Чугуївському районі горіла хвойна підстилка на площі понад 15 га, поле з пшеницею (вигоріло близько 1000 кв.м.) та приватна господарська споруда.

Пожежі в екосистемах, які почалися через обстріл, сталися також в Ізюмському, Богодухівському та Харківському районах області. Крім того, у Богодухівському районі ворог ударив по складських приміщеннях, вогонь охопив площу 3000 кв. Пожежу вдалося ліквідувати протягом 2-х годин.

Також минулої доби Харків тричі зазнав ракетних обстрілів. 2 ракети влучили до житлових будинків у Основ'янському районі. Одна з них близько 10.00, інша близько 03.40. У першому випадку постраждало 6 осіб, у другому – 1. Ще одна ракета зруйнувала навчальний заклад у Слобідському районі. Там обійшлося без жертв і постраждалих.

Піротехніки ДСНС ліквідували 45 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА