15:37 11.07.2022

Кількість загиблих унаслідок ранкових ворожих обстрілів Харкова зросла до чотирьох осіб - поліція

2 хв читати

За уточненими даними, внаслідок обстрілу Харкова, скоєного російськими окупаційними військами з РСЗВ уранці у понеділок, загинули чотири особи, повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Харківській області - начальник слідчого управління Сергій Болвінов.

"Наразі відомо про чотирьох загиблих та 31 пораненого - з них (поранених - ІФ) двоє дітей. Двоє загиблих - батько та 17-річний син, які перебували в автомобілі під час обстрілу. Пряме влучання. Вони їхали за довідкою для хлопця, для вступу до ВНЗ. Від автомобіля та людей майже нічого не залишилося", - написав Болвінов на своїй сторінці у фейсбуці.

Він повідомив, що серед поранених є і співробітник поліції: він потрапив під обстріл, коли їхав до науково-дослідного криміналістичного центру.

За словами Болвінова, ворог обстріляв Київський, Салтівський та Основ'янський райони Харкова. Пошкоджено торговельний центр, а також будинки, приміщення та особисті машини. У місцях обстрілів правоохоронці виявили та вилучили фрагменти снарядів РСЗВ "Ураган".

"Я, як і усі українці, переповнений ненависті до війни та рашистів, які щодня обстрілюють наше місто, вбивають наших жителів, і при цьому цинічно повідомляють про "вбитих націоналістів". Окупанти і терористи заслуговують на покарання. Колективна відповідальність рашистів невідворотна", - зазначив Болвінов.

Як повідомлялося раніше, вранці у понеділок російські військові обстріляли Харків. Внаслідок цього загинули троє мирних жителів, ще 31 особа була госпіталізована.

Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5274131496006028&id=100002276907245

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗСУ за добу ліквідували 1060 окупантів

21 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Польсько-українська безпекова угода буде готова "незабаром" – голова Комітету із закордонних справ Сейму Польщі

Україна може використовувати зброю, поставлену США, у будь-якому місці через кордон із РФ

QR-код військово-облікового документа тепер можна пред'являти при перетині кордону - спікер ДПСУ

Поліція відкрила кримінальні провадження за фактом нападу на колишнього військовослужбовця у Дніпрі

Окупанти за добу 5 разів обстріляли 4 громади Сумської області - ОВА

Сирський відвідав навчальний центр, де готують мобілізованих

Глава МЗС України пояснив "відкликання" підписів під спільним комюніке Саміту миру

Кулеба: у Пекіні уважно вивчають результати Саміту миру, переконаний у продовженні розмови з Китаєм щодо припинення війни в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА