07:03 20.07.2022

Зеленський очікує від візиту першої леді України до США вагомих результатів для України

1 хв читати
Зеленський очікує від візиту першої леді України до США вагомих результатів для України

Основними завданнями візиту першої леді України Олени Зеленської до США є збільшення американської підтримки для України, додаткова допомога для захисту людей від російського терору.

"Сьогодні, у другий день візиту, зустріч у Білому домі з першою леді Джилл Байден - президент Байден, віцепрезидент Камала Гарріс та її чоловік прийшли привітати першу леді України. Я вдячний президентському подружжю Сполучених Штатів, усім представникам американської Адміністрації та кожній американській родині за теплоту щодо нашої країни та наших людей", - сказав він у відеозверненні у вівторок увечері.

"І я очікую від цього візиту першої леді вагомих результатів для України у співпраці з Америкою. Саме зараз це важливо. Вже відбулися зустрічі і з державним секретарем Ентоні Блінкеном, із Самантою Павер та іншими впливовими жінками - політиками, які представляють урядові та парламентські структури Америки", - сказав президент.

"Завтра Олена виступатиме в Конгресі - від імені всіх українських матерів, усіх українських жінок, і це буде важливим зверненням. І я дуже вірю, що його справді почують ті, від кого залежить ухвалення рішень у США", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА