06:55 21.07.2022

Ключовою у виступі першої леді України у Конгресі США була тема ППО

1 хв читати
Ключовою у виступі першої леді України у Конгресі США була тема ППО

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ключовою у виступі першої леді Олени Зеленської у Конгресі США була тема ППО.

"Представники нашої держави жодного дня не припиняли роботу, щоб отримати ефективну ППО. І ми маємо певні домовленості щодо цього, є певні успіхи, які дають змогу знищувати частину ракет, проте потрібна зовсім інша швидкість та масштаб захисту", - сказав він у відеозверненні у середу ввечері.

За його словами, "все залежить, на жаль, не від нас, а від політичних рішень, які можуть бути ухвалені у ключових столицях. Саме тому ця тема протиповітряної оборони стала ключовою сьогодні у виступі першої леді України перед Конгресом Сполучених Штатів Америки".

"Це було вперше в історії, коли перша леді робить таке звернення до Конгресу, і, безперечно, це честь для України, для всіх наших людей. Виступ був максимально практичним та щирим - фактично від імені всіх наших сімей. Олена розповіла про жертв російського терору та реальну можливість для наших американських друзів допомогти нам зупинити цей терор. Це може бути нашою спільною перемогою - українського та американського народів", - сказав президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА