13:51 22.07.2022

Фонд "Повернись живим" запустив онлайн-платформу допомоги ЗСУ RevengeFor

2 хв читати
Фонд "Повернись живим" запустив онлайн-платформу допомоги ЗСУ RevengeFor

Фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" презентував онлайн-платформу RevengeFor, яка дасть змогу іноземцям допомагати Збройним силам України.

"Ідея дуже проста: за написи (на снарядах, які випускають ЗСУ по російських військах - ІФ), які відображають певну помсту Росії за якісь історичні злочини або за якісь образи, які вона завдала в усьому світі, ми пропонуємо іноземцям перераховувати "донати", - сказав співзасновник порталу "Мілітарний" Олександр Аргат на брифінгу у Медіацентрі "Україна" у Києві у п'ятницю.

За його словами, проєкт допоможе, з одного боку, ефективніше знищувати ворога, а з іншого - дасть можливість друзям України з-за кордону брати в цьому безпосередню участь та отримувати за це емоційне і доказове задоволення.

"Насправді є великий запит на те, щоб брати безпосередню участь у цій війні, хоча б у такий спосіб і мститися Росії за всі ті історичні злочини, образи, яких було багато скоєно за всі ці останні століття, і дати якийсь механізм для цього", - пояснив Аргат.

Він навів приклад, що раніше на снарядах були розміщені написи голландською мовою "За MH-17", польською мовою "За Катинь", чеською "За розстріляну Празьку весну".

Директор благодійного фонду "Повернись живим" Тарас Чмут зазначив, що механізм допомоги є простим.

"Є можливість замовлення через відповідну форму певного напису, який модерується. Тобто що завгодно писати не можна, буде адекватне рецензування, і далі військові, відповідно до того, на якому вигляді боєприпасу буде замовлення, наноситимуть ці написи і робитимуть фото, і автор отримуватиме його", - розповів Чмут.

Директор фонду уточнив, що проєкт орієнтований насамперед на іноземну аудиторію, тому ціна послуги вища за середню пожертву в Україні. Однак, українці також можуть скористатися сервісом. Чмут додав, що пожертви йтимуть на загальні потреби ЗСУ за визначеними напрямами роботи фонду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА