18:44 07.11.2011

ДПС очолив заступник голови цього відомства Клименко

1 хв читати

Президент України Віктор Янукович призначив головою Державної податкової служби Олександра Клименка, що з лютого цього року обіймав посаду заступника голови відомства, а з вересня 2010 року керував Державною податковою адміністрацією (ДПА) в Донецькій області.

Відповідний указ глава держави підписав в понеділок і розмістив на своєму веб-сайті.

А.Клименко народився 16 листопада 1980 року в місті Макіївка Донецької області. Закінчив Донецький державний університет управління за фахом "фінанси". У лютому 2010 року отримав другу вищу освіту - закінчив Дніпропетровське регіональне відділення Національної академії управління при президентові.

У 1997-2005 роках - був на керівних посадах у комерційних структурах, у 2005-2010 роках - обіймав посаду заступника начальника спеціалізованої державної податкової інспекції з роботи з великими платниками податків Донецька, а в 2010 році призначений першим заступником голови ДПА в Донецькій області.

Як повідомлялося, В.Янукович у понеділок звільнив із посади голови Державної податкової служби Віталія Захарченка у зв'язку з призначенням його міністром внутрішніх справ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА