17:23 01.08.2022

Пасажири комунального наземного транспорту не сплачуватимуть за проїзд після відбою повітряної тривоги - КМДА

1 хв читати
Пасажири комунального наземного транспорту не сплачуватимуть за проїзд після відбою повітряної тривоги - КМДА

Пасажири комунального наземного транспорту не платитимуть за проїзд повторно після відбою повітряної тривоги, приватних перевізників місто також закликає зараховувати людям попередньо оплачений проїзд після поновлення руху, повідомили у Київській міській держадміністрації.

"Місто закликає пасажирів користуватися укриттями та не залишатися на зупинках під час повітряної тривоги. Трамваї після отримання сигналу про повітряну тривогу довозитимуть пасажирів до найближчої зупинки, автобуси та тролейбуси – до найближчої зупинки або розширення проїжджої частини – "кишені", - йдеться у телеграм-каналі.

Після відбою тривоги водій очікуватиме пасажирів протягом десяти хвилин. Пасажири, які за цей час не встигнуть повернутись до транспортного засобу, можуть скористатися наступним.

"Сплачувати за проїзд повторно не треба в обох випадках. Контролери будуть попереджені про це та отримають відповідні інструкції", - додали в КМДА.

Місто закликає приватних перевізників дотримуватись правил безпеки під час повітряної тривоги і також зараховувати пасажирам попередньо оплачений проїзд після відновлення руху.

Як повідомлялося, наземний громадський транспорт (зокрема і приватні перевізники) під час повітряної тривоги зупинятиме рух у безпечному місці відповідно до Правил дорожнього руху, заявили у Київській міській адміністрації у понеділок.

Відповідне рішення Ради оборони міста Києва діятиме з 1 серпня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА