16:12 02.08.2022

Полк "Азов" про визнання "терористичною організацією" у РФ: Росія шукає нові приводи для своїх злочинів

1 хв читати
Полк "Азов" про визнання "терористичною організацією" у РФ: Росія шукає нові приводи для своїх злочинів

Визнання в Росії полку "Азов" "терористичною організацією" є спробою виправдати скоєні воєнні злочини, зазначається в заяві полку, оприлюдненій пресслужбою в телеграм-каналі.

"Після публічної страти військовополонених полку "Азов" у н.п. Оленівка Росія шукає нові приводи та пояснення для своїх воєнних злочинів. Верховний суд Росії визнав полк "Азов" "терористичною організацією". Недоімперія, яка щодня погрожує знищити світ ядерною зброєю, чий президент закликав "мочить в сортирах", підривав будинки з власними громадянами, душив отруйним газом власних і сирійських жінок і дітей, має отримати по зубах раз і назавжди", - зазначається у заяві.

Полк закликає Державний департамент США та уповноважені органи інших держав визнати РФ державою-терористом.

"Росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби скоюють воєнні злочини. Потурання цим злочинам чи мовчання - це співучасть!", - наголошується в заяві.

Раніше стало відомо, що Верховний суд Росії задовольнив позов генеральної прокуратури РФ про визнання українського полку "Азов" "терористичною організацією" та заборону її діяльності в РФ.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА