19:35 02.08.2022

США включили до санкційного списку ММК, ГТЛК, фонд "Сколково", низку великих російських бізнесменів

1 хв читати
США включили до санкційного списку ММК, ГТЛК, фонд "Сколково", низку великих російських бізнесменів

США включили до списку санкцій ММК, ГТЛК, фонд "Сколково", низку великих російських бізнесменів

(розширена)

Москва. 2 серпня. ІНТЕРФАКС - Санкційний список Мінфіну США поповнився цілою низкою прізвищ великих російських бізнесменів, а також кількома компаніями.

Згідно з повідомленням OFAC, до SDN List у вівторок включені Віктор Рашніков, Дмитро Пумпянський, Андрій Мельниченко, Олександр Пономаренко, Андрій Гур'єв-старший та Андрій Гур'єв-молодший.

Також під американськими санкціями відтепер знаходяться ПАТ "Магнітогорський металургійний комбінат" та низка афілійованих з ним структур, включно з турецьким заводом ММК, ПАТ "ГТЛК" та його дочірніми компаніями (зокрема SPV, яка виступає емітентом євробондів - GTLK Europe Capital DAC), фонд " Сколково".

Загалом до списку санкцій додали 13 фізичних осіб, понад 30 юридичних осіб, а також два судна.

До переліку потрапили, зокрема, колаборанти – т.зв. голова військово-цивільної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо та його заступник Кирило Стремоусов, гауляйтер Маріуполя Костянтин Іващенко.

До списку також включена олімпійська чемпіонка Афін-2004 у художній гімнастиці Аліна Кабаєва. З вересня 2014 року Кабаєва обіймає посаду голови ради директорів холдингу "Національна Медіа Група".

Раніше Кабаєва потрапила до списків санкцій Євросоюзу, Великої Британії та Австралії.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА