07:10 03.08.2022

За добу українські військові знищили 20 окупантів і 4 одиниці техніки

2 хв читати
За добу українські військові знищили 20 окупантів і 4 одиниці техніки

За добу українські захисники знищили 20 людей особового складу агресора, а також 4 одиниці ворожої техніки, повідомляє Оперативне Командування "Південь".

"Наразі підтверджені втрати ворога становлять 20 рашистів, 2 танки Т-72, гаубиця "Мста-Б", ще 4 одиниці автомобільної та броньованої техніки. Остаточні втрати ворога – дорозвідуються", - сказано в повідомленні.

Крім того, ворог розпочав створення ударного угруповання на Криворізькому напрямку, де можлива підготовка ворожого контрнаступу з наступними планами виходу на адміністративний кордон Херсонської області.

Разом із тим, бійці Збройних сил України на рубежі Сухий Ставок-Білогірка запобігли ворожій спробі провести розвідку боєм за підтримки двох танків. Протягом вівторка противник із тимчасово окупованої території Херсонської та Миколаївської областей завдав два авіаційні та два ракетні удари по українських позиціях вертольотами та реактивними системами залпового вогню "Смерч".

Також укотре атаковано Миколаїв двома реактивними снарядами реактивних систем залпового вогню "Ураган", влучення в передмістя. Жертв і руйнувань немає.

У Баштанському районі сили зенітно-ракетного підрозділу ЗСУ збили три крилаті ракети Х-101, а авіація завдала три удари по опорних пунктах і один – по скупченню озброєння та техніки у Бериславському та Баштанському районах.

Крім того, ракетно-артилерійські підрозділи завдали вогневого удару по Чорнобаївці, де розташовано пункт базування окупаційних військ.

Також повідомляється, що на виході до Чорного моря з гирла Швидкого річки Дунай плавучий кран вибухнув на невідомому пристрої. Сили екіпажу повернули за допомогою портового штовхача кран у пункт основного базування. Зазначається, що пошкодження не є критичними, постраждалих немає.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтеры ОККУ помогают пострадавшим в Одессе от российской атаки "шахедами"

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА