10:38 09.08.2022

Від початку російського вторгнення на Миколаївщині повністю або частково пошкоджено 9078 цивільних об'єктів - ОВА

2 хв читати
Від початку російського вторгнення на Миколаївщині повністю або частково пошкоджено 9078 цивільних об'єктів - ОВА

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну в Миколаївській області повністю або частково пошкоджено 9078 цивільних об'єктів, серед яких житлові будинки, медзаклади, промислові підприємства, навчальні заклади, повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА.

Станом на 9 серпня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 9078 цивільних об'єктів. Із них: об'єкти житлового фонду – 5870, медичні заклади – 65, навчальні заклади – 320, заклади культури – 131, об'єкти промислових підприємств – 106, об'єкти життєзабезпечення: газопостачання – 779, електропостачання – 551, водопостачання – 28, теплопостачання – 94, інші невійськові об'єкти 1134", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни.

Наразі без газопостачання загалом 7126 споживачів. Припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення у 94 населених пунктах (у п'яти – частково) Баштанського та Миколаївського районів.

Зазначено, що за добу в рамках ліквідації наслідків російсько-фашистської агресії підрозділи ГУ ДСНС були залучені дев’ять разів для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів, вилучено два вибухонебезпечні предмети.

Крім того, станом на 9 серпня у закладах тимчасового розміщення Миколаєва перебувають 482 внутрішньо переміщені особи.

Загалом із Миколаївської області евакуювали 24 856 осіб. За напрямками: Миколаїв-Паланка – 7960 осіб, Миколаїв-Одеса – 8470 осіб, Миколаїв - інші населені пункти – 2781 особа.

Зокрема, з Вознесенського району евакуювали 1240 людей, з Баштанського – 4053 людини, з Миколаївського – 352 людини.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА