07:00 15.08.2022

Зеленським росіянам: Якщо у вас громадянство Росії, а ви мовчите, то ви не боретеся, а отже, підтримуєте її дії

2 хв читати
Зеленським росіянам: Якщо у вас громадянство Росії, а ви мовчите, то ви не боретеся, а отже, підтримуєте її дії

Президент України Володимир Зеленський вважає, що голос росіян, які не підтримують війну, має звучати на підтримку України.

"Працюємо над новими санкціями проти Росії й над тим, щоб простимулювати громадян держави-терориста відчути свою частину відповідальності за те, що відбувається", - сказав він у традиційному відеозверненні в неділю.

За його словами, "дискусія про візові обмеження у Європі для власників російських паспортів щодня розширюється, до неї приєднуються нові держави, нові політики. Зрештою це має привести до відповідних рішень".

"Я вдячний нашим розвідникам, правоохоронцям, журналістам і всім, хто працює для встановлення повних даних про російських убивць. Україна та наші партнери отримують дедалі більше інформації про безпосередніх відповідальних за терор і катування, за так звану фільтрацію та депортацію наших людей, за мародерство..." - сказав він.

Усі ці нелюди, сказав президент, обов'язково відповідатимуть. "Але ми маємо пам’ятати, що коли зло набуває таких масштабів, мовчання людей наближається до рівня співучасті. А відмова від реальної боротьби зі злом стає допомогою саме йому", – вважає Зеленський.

"Тому якщо у вас громадянство Росії і ви мовчите, значить, ви не боретесь, а значить, цим ви підтримуєте. І хоч би де ви перебували – як на території Росії, так і за кордоном, – ваш голос повинен звучати на підтримку України, а значить, проти цієї війни", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА