08:34 15.08.2022

У Попасній ЗС України знищили базу "вагнерівців"

1 хв читати
У Попасній ЗС України знищили базу "вагнерівців"

У Попасній ЗСУ знищили штаб базування ПВК "Вагнер". За добу неділі, 14 серпня, було відбито 8 атак російських окупантів, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"ЗСУ знову вдало відпрацювали по ворожому штабу, на який навів один із представників ЗМІ Росії. Цього разу вчора в Попасній, де точним ударом розбито штаб ПВК "Вагнер". Кількість загиблих уточнюється", - написав він у телеграм-каналі.

Гайдай також зазначив, що окупанти активніше застосовують штурмову та армійську авіацію – із повітря обстріляно три населені пункти. Крім того, упродовж ночі сім разів працювала ствольна артилерія ворога. Чотири рази росіяни обстрілювали міста і села з реактивних систем залпового вогню, шість – із мінометів. Здійснені чотири танкових наступи.

"Окупанти все частіше намагаються провести розвідку переднього краю оборони ЗСУ. Однак 14 серпня 8 ворожих атак було успішно відбито. Розвідгрупу росіян наші військові знешкодили", - констатував глава ОВА.

За його словами, окупаційна влада Сєвєродонецька обстежує будинки, непридатні для проживання. Вже визначено понад сотню багатоповерхівок, що підлягають знесенню, для створення "картинки міста, що квітне".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА