15:07 19.08.2022

Дві співробітниці поліції з Куп'янська та Борової перейшли на бік окупантів, їм висунуто підозру

1 хв читати
Дві співробітниці поліції з Куп'янська та Борової перейшли на бік окупантів, їм висунуто підозру

Двом колишнім співробітницям поліції з Харківської області заочно повідомлено про підозру, після того як вони перейшли на бік російських окупантів і розпочали роботу в створених ними "правоохоронних" органах на окупованих територіях, повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру двом колишнім правоохороницям за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, експоліцейська з м. Куп'янська сприяла створенню окупаційного псевдоправоохоронного органу, агітувала своїх колег до співпраці з "новою владою", погрожуючи інакше застосуванням фізичної сили. Вона також провела незаконний обшук у квартирі слідчого поліції, щоб знайти та вилучити у нього табельну зброю.

Друга підозрювана – з смт Борової. Працюючи в окупаційному "правоохоронному органі", вона патрулює місто, одягнувшись у цивільний одяг із георгіївською стрічкою, та приймає заяви від громадян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА