15:49 22.08.2022

ДБР підозрює у держзраді двох чиновниць кримінально-виконавчої служби

1 хв читати

Державне бюро розслідувань викрило на держзраді двох посадових осіб кримінально-виконавчої служби, одну з них затримано на Одещині, повідомляє ДБР.

"Працівники ДБР повідомили про підозру в державній зраді заступниці начальника відділу з організаційно-штатної роботи Департаменту з питань виконання покарань Міністерства юстиції України та начальниці одного із відділів "Дар’ївської виправної колонії №10", - йдеться у повідомленні бюро в телеграм-каналі.

За інформацією ДБР, під час окупації Херсонської області посадовиця перейшла на бік ворога й обійняла посаду у створеному окупантами "управлінні служби виконання покарань у Херсонській області".

"Вона "зливала" окупантам інформацію про українських правоохоронців, яку їй передавала її подруга з кадрового департаменту Мін'юсту. Обом чиновницям повідомлено про підозру в державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна", - наголошується в повідомленні.

У ДБР уточнюють, що начальниця відділу з організаційно-штатної роботи Департаменту з питань виконання покарань Мін'юсту затримана й перебуває під вартою. Її спільниця переховується від правосуддя.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА