07:01 31.08.2022

Активні бойові дії проходять по всій лінії фронту - Зеленський

2 хв читати
Активні бойові дії проходять по всій лінії фронту - Зеленський

Активні бойові дії проходять сьогодні по всій лінії фронту, сказав у традиційному відеозверненні у вівторок президент України Володимир Зеленський.

"Протягом цієї доби окупанти жорстоко обстрілювали Харків, Миколаїв, інші наші міста. І майже всюди – саме цивільну інфраструктуру. Тільки один російський обстріл Харкова забрав сьогодні життя п'яти людей, ще 12 поранені. Є жертви і через інші обстріли ... Вічна пам'ять всім, чиє життя забрали окупанти", - сказав він.

За словами президента, "Збройні сили нашої держави, наші спецслужби, наша розвідка роблять все можливе і неможливе, щоб кожен російський військовий обов'язково відчув українську відповідь на цей страшний терор, який Росія принесла на нашу землю".

"По всій тимчасово окупованій території України, від Криму до Харківщини, в російській армії немає і не буде жодної безпечної бази, жодного тихого місця. Наші захисники будуть знищувати всі склади, штаби окупантів, їхню техніку, де б вони не розміщувалися. Під Севастополем - значить, під Севастополем, під Луганськом – значить, під Луганськом", - заявив Зеленський.

За його словами, активні бойові дії зараз відбуваються майже по всій лінії фронту – і на півдні, і на Харківщині, і на Донбасі. "Особливо хочу сьогодні подякувати бійцям 56-ї та 110-ї бригад, які проявляють максимальну стійкість і героїзм на Авдіївському напрямку. Воїнам 53-ї та 93 – ї бригад, які захищають Бахмутський напрямок, захищають мужньо, розумно, героїчно", - сказав він.

Він нагадав, що "російське військове командування отримало вказівку захопити Донецьку область до кінця серпня. Кінець серпня - це вже завтра. А на Донбасі – український прапор і українські герої".

Зеленський також звернув увагу всіх наших людей в Криму: "будь ласка, тримайтеся якнайдалі від російських військових об'єктів, не перебувайте поблизу російських баз і військових аеродромів, повідомляйте спеціальним службам України всю відому вам інформацію про окупантів".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА