06:40 01.09.2022

Після арешту Медведчука деморалізація російської агентури в Україні була шаленою – Данілов

2 хв читати
Після арешту Медведчука деморалізація російської агентури в Україні була шаленою – Данілов

Після арешту народного депутата та співголови партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука деморалізація російської агентури в Україні була шаленою, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Коли хтось починає дорікати і говорити, що ми не готувалися до війни, то скажіть, будь ласка: одну з головних публічних фігур із представників РФ відправити під арешт, надіти на нього електронні наручники – це не підготовка? Я можу сказати: після цього деморалізація агентури була шаленою. Вони просто були тут усі шоковані і говорили: як? Самого Медведчука? Це ж недоторканна людина, це ж кум Путіна! Як узагалі таке можливо?", - розповів Данілов в інтерв'ю в ефірі телеканалу "1+1".

Крім того, секретар РНБО підтвердив, що його колега з партії Юрій Бойко наразі перебуває на території Чехії.

"Там, де Вілкул (голова ОДА Кривого Рогу – ІФ) зараз, там гаряче. Це позиція? Позиція. А де там воду в Чехії п'ють, де Бойко зараз... у Карлових Варах. Це позиція? Якби він був би зараз на місці Вілкула, тоді це так само була б позиція. Війна багатьох розставляє на свої місця", - сказав він.

Також, за словами Данілова, ще до початку повномасштабного російського вторгнення українська розвідка мала інформацію про дії кадировських підрозділів у Чечні.

"Ті дані, які мала і має наша розвідка, були абсолютно високоякісними. Більше того, у нас були дані, яких не було у наших партнерів. Одна із закритих наших розвідок робила феноменальну роботу: вели кадировські підрозділи ще за півтора місяця до війни. Вони щодня знали, що відбувається у кадировців, хто і чим займається. Було все, що стосується аудіо- та відеосупроводу, про що говорить Кадиров зі своїми людьми", - сказав він.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА