14:25 01.09.2022

Зеленський відвідав відновлену школу в Ірпені

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський у перший день нового навчального року відвідав відновлену школу в Ірпені, яку зруйнували російські військові у березні поточного року.

"День знань в одній зі шкіл Ірпеня. Заклад постраждав під час бойових дій у березні, але до початку нового навчального року його відновили. Сьогодні наші діти йдуть до школи вперше чи повертаються до навчання, продовжують здобувати освіту. Вони отримають можливості побачити, почути, пізнати Україну", – повідомляється в телеграм-каналі президента.

Глава держави разом із главою Офісу президента Андрієм Єрмаком та його заступником Кирилом Тимошенком оглянув будівлю школи та поспілкувався з дітьми.

Зеленський наголосив, що триває робота над відновленням пошкоджених війною українських навчальних закладів та створенням безпеки для дітей.

Він також подякував усім захисникам України, завдяки яким дошкільнята, школярі та студенти можуть розпочати новий навчальний рік, їхнім вчителям та батькам.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА