18:53 01.09.2022

Зеленський: Для нас дуже важливо, що Данія погодилася приєднатися до відновлення об'єктів інфраструктури на Миколаївщині

2 хв читати
Зеленський: Для нас дуже важливо, що Данія погодилася приєднатися до відновлення об'єктів інфраструктури на Миколаївщині

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з міністром закордонних справ Данії Єппе Кофодом під час його візиту до Києва заявив про важливість згоди Данії приєднатися до відновлення об'єктів інфраструктури в Миколаївській області.

"Радий знову бачити в Києві міністра закордонних справ Данії Єппе Кофода. Цінуємо політичну, фінансову, збройну підтримку України з боку Данії в цей складний час. А також допомогу нашим людям, які залишили свої домівки через війну. Для нас дуже важливо, що Данія погодилася долучитися до відновлення об’єктів інфраструктури на Миколаївщині", – заявив Зеленський.

Глава держави подякував представникові Данії за візит і допомогу.

Як повідомляє пресслужба президента, Зеленський відзначив постачання Данією військової форми та зимового одягу для українських захисників.

Президент України також наголосив на важливості підтримки з боку Данії санкційної політики щодо Російської Федерації.

Зі свого боку, міністр закордонних справ Данії привітав зусилля України у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність та демократію. Він наголосив, що його країна надаватиме Україні підтримку стільки, скільки буде потрібно.

Наприкінці зустрічі Зеленський вручив Кофоду орден "За заслуги" І ступеня, яким він нагороджений указом Президента від 23 серпня за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавного співробітництва, підтримку державного суверенітету та територіальної цілісності України і вагомий внесок у популяризацію, а також передав запрошення міністру Данії Метт Фредеріксен відвідати Україну з візитом.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА