13:47 09.09.2022

З України видворили двох громадян РФ та Румунії - СБУ

1 хв читати
З України видворили двох громадян РФ та Румунії - СБУ

Громадян Російської Федерації та Румунії примусово видворили з України у зв'язку з тим, що вони могли загрожувати національній безпеці держави, повідомляє пресслужба управління СБ України у Львівській області.

"Для забезпечення національної безпеки та недопущення розповсюдження російської пропаганди співробітники СБУ у Львівській області ініціювали рішення про депортацію двох іноземців", - зазначено у повідомленні.

За даними пресслужби, йдеться про 47-річного раніше засудженого громадянина РФ, який перебував на території України без дозвільних документів.

"Чоловік намагався потрапити до підрозділів ЗСУ, але під час контррозвідувальних заходів оперативники встановили, що стосовно нього застосовувалися вербувальні заходи з боку російських спецслужб для потенційного проведення розвідувально-підривної діяльності", - зазначено в повідомленні.

Також ухвалено рішення про депортацію громадянина Румунії, який також перебував в Україні без належних дозвільних документів і причетний до організації каналу незаконного переправлення іноземців до України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА