07:05 11.09.2022

Україна у цій війні бореться за майбутнє всієї цивілізації, заявив Пінчук на Форумі YES

2 хв читати
Україна у цій війні бореться за майбутнє всієї цивілізації, заявив Пінчук на Форумі YES

Україна в нинішній війні бореться не лише за свою незалежність і за своє існування, а за майбутнє всієї цивілізації, сказав засновник Ялтинської Європейської Стратегії, бізнесмен Віктор Пінчук на 17-й Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES).

Зустріч організована Фондом Віктора Пінчука.

"Україна з її функціонуючою ринковою економікою – є екзистенційною загрозою для пострадянського динозавра. Це війна не за територію – це війна, в якій ворог хоче забрати у нас все – наш суверенітет, нашу державність, наше життя, саме існування. Але цього не станеться! Україна бореться у цій війні за незалежність та майбутнє цілої цивілізації", – сказав Пінчук.

Засновник YES подякував західним партнерам України за підтримку та допомогу Україні у війні проти агресора та закликав учасників форуму консолідувати свої зусилля для майбутнього України та цивілізованого світу.

"Дякую всім гостям з-за кордону за те, що прибули до України. Приїхати сюди, зустрітися, говорити з українськими героями – нашими солдатами, волонтерами, лікарями – це дуже сміливий вчинок. Ми маємо взяти на себе відповідальність за напрацювання меседжів, які ми донесемо у Вашингтон, Лондон, Париж – основні столиці світу, щоб Москва відчула цей результат. Ми маємо генерувати нові ідеї та маємо спробувати зазирнути у майбутнє", – зазначив Пінчук, наголосивши, що Україна обов'язково переможе та відновить свій суверенітет у рамках міжнародно-визнаних кордонів.

"Для мене велика честь допомагати моїй країні захищатись. Дуже важливо для нашого покоління – захищати нашу країну", – підсумував він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА