18:49 16.09.2022

Зеленський закликав світових політиків і всі міжнародні організації юридично визнати Росію державою-спонсором тероризму після масових поховань в Ізюмі

1 хв читати
Зеленський закликав світових політиків і всі міжнародні організації юридично визнати Росію державою-спонсором тероризму після масових поховань в Ізюмі

Президент України Володимир Зеленський закликав світових політиків та усі міжнародні організації визнати на юридичному рівні Росію державою-спонсором тероризму після виявлених масових поховань в Ізюмі.

"Ви бачили Бучу, Маріуполь, тепер Ізюм. Скільки ще це може продовжуватися? Скільки ще таких місць мають створити російські терористи перш, ніж світ їх зупинить? Сьогодні я звертаюся до всіх - до Америки та Європи, до політиків, до ООН та всіх міжнародних організацій, до лідерів держав та кожної людини, яка цінує життя. На сьогодні немає лише одного: визнання правди. Визнання Росії спонсором тероризму", - заявив Зеленський у відеозверненні.

За його словами, Росія вже стала найбільшим джерелом тероризму у світі.

"Жодна інша терористична сила не залишає після себе стільки смертей. Це необхідно визнати юридично. Потрібно діяти. Якщо такого визнання Росії державою-спонсором тероризму не буде, це буде зрадою всіх, хто був убитий російськими силами, хто був замучений, хто був похований у численних братських могилах на всій території, на яку зайшли російські солдати... Росія має бути визнана державою-спонсором тероризму. Інакше її терор не зупинити", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА