08:01 26.09.2022

Харківські рятувальники здійснили 21 оперативний виїзд, піротехніки обстежили близько 26 га деокупованих територій і знешкодили 1083 вибухонебезпечні предмети

1 хв читати
Харківські рятувальники здійснили 21 оперативний виїзд, піротехніки обстежили близько 26 га деокупованих територій і знешкодили 1083 вибухонебезпечні предмети

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 21 оперативний виїзд, 9 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема, 1 пожежі, викликаної воєнними діями.

"Пожежа, спричинена влученням ворожих боєприпасів, сталася у Чугуївському (агропромисловому підприємстві) районі області", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Крім того, рятувальники 11 разів виїжджали на допомогу комунальникам, населенню та поліції та 1 раз – на аварійно-рятувальні роботи.

У деокупованій Балаклії протягом доби рятувальники зведеного загону продовжували роботи на зруйнованій будівлі каналізаційної насосної станції. Вони також забезпечили подачу електрики у 6 багатоповерхівок (понад 300 абонентів) за допомогою електростанції 600 кВт.

У звільненому Ізюмі провели роботи з розбору завалів на території школи №4, а також даху та другого поверху загальноосвітньої школи №12.

Піротехнічні підрозділи ДСНС залучалися 60 разів на добу. Вони обстежили та очистили територію загальною площею 26 га, вилучили та знешкодили 1083 вибухонебезпечні предмети. Основні зусилля піротехнічних підрозділів спрямовані на об'єкти критичної інфраструктури, розмінування водо-, газо-, тепло-, електромереж з метою їх відновлення у Балаклії та Ізюмі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив з президентом Фінляндії оборонну співпрацю та будівництво укриттів

Посли ЄС 8 травня розглянуть План для України, необхідний для Ukraine Facility

Зеленський обговорив з прем'єром Іспанії продовження військової допомоги

Прем'єр Бельгії підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Президенти Латвії та Фінляндії, прем'єр Іспанії візьмуть участь у Саміті миру в Швейцарії

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА