19:04 28.09.2022

У ФРН вважають, що "Північні потоки" назавжди вийдуть з ладу, якщо їх швидко не відремонтувати, - ЗМІ

1 хв читати
У ФРН вважають, що "Північні потоки" назавжди вийдуть з ладу, якщо їх швидко не відремонтувати, - ЗМІ

Влада ФРН вважає, що газопроводи "Північний потік" і "Північний потік 2" назавжди вийдуть із ладу, якщо їх швидко не відремонтувати, повідомляє в середу Tagesspiegel із посиланням на джерела в німецькому уряді.

"Якщо не виконати швидко ремонт на газопроводах, у них потрапить багато морської води, й трубопроводи зазнають корозії", - зазначає видання.

Після інциденту з газопроводами влада ФРН має намір посилити контроль за рухом суден у своїх територіальних водах. Також Берлін має намір приділяти більше уваги охороні найважливішої інфраструктури, прибережних районів країни, терміналів із прийому скрапленого природного газу, що будуються, і телекомунікаційних кабелів, які проходять під водою.

Як повідомлялося, в ніч на 26 вересня стався витік на одній із ниток магістралі "Північний потік 2". Це трапилося в данській виключній економічній зоні на південний схід від Борнгольма. Також витік газу зафіксовано з обох ниток першого "Північного потоку" на північний схід від Борнгольма.

За даними Tagesspiegel, Федеральна розвідувальна служба Німеччини та органи держбезпеки підозрюють, що причиною інциденту стала диверсія.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА