19:54 28.09.2022

"Укртрансгаз" і "Метінвест" продовжують виготовляти вироби для ЗС України та доставили додатково 60 турбопічок на передову

1 хв читати
"Укртрансгаз" і "Метінвест" продовжують виготовляти вироби для ЗС України та доставили додатково 60 турбопічок на передову

Гірничо-металургійна група "Метінвест" Ріната Ахметова-Вадима Новинського та оператор газосховищ України "Укртрансгаз" у рамках спільного проєкту продовжують співпрацю для забезпечення потреб військових на передовій.

Згідно з пресрелізом, останнім часом на різні ділянки фронту доставлено понад 60 турбопічок для працівників підприємств "Метінвесту", які зараз служать у лавах ЗСУ.

При цьому зазначається, що пічки виготовлені за спільним проєктом "Укртрансгазу" та "Метінвест-СМЦ", у рамках якого "Метінвест" надав понад 6 тис. тонн металопродукції.

Пресслужба уточнює, що головна функція турбопічок – приготування їжі. Для розпалювання такої печі не потрібно багато палива, але при цьому її конструкція забезпечує максимальну генерацію тепла і стабільний температурний режим.

На сервісних підприємствах "Укртрансгазу" з металу "Метінвесту" виготовлено близько 130 турбопічок. Їх уже передали захисникам на фронт. Виробництво металовиробів для потреб українських військових триває. Незабаром активізується робота з виготовлення буржуйок, які взимку зігріватимуть бійців під час перебування в окопах і бліндажах, констатується у пресрелізі.

Як повідомлялося, у рамках мілітарної ініціативи Сталевий фронт Ріната Ахметова "Метінвест" продовжує поєднувати зусилля з різними бізнесами та організаціями для допомоги українській армії. Зокрема, завдяки партнерству Львівського Оборонного Кластеру та "Метінвест-СМЦ" вдалося забезпечити бронежилетами 80 тисяч наших воїнів та спеціалістів, які працюють у зоні бойових дій. Для цього компанія надала понад 500 тонн сталевих пластин.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

У Києві розпочато демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою "Свободи українського народу" - КМДА

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

Просування окупантів у районі Авдіївки зупинилося - ISW

Унаслідок ворожих ударів по Харкову загинула одна людина, є поранені

Удар по Одесі, за попередніми даними, здійснено "Іскандером" із касетною частиною - Плетенчук

Румунія передала ДБР одного з організаторів міжнародного наркосиндикату

У Слов'янську затримано шпигунку, яка передавала окупантам дані про понтонні переправи ЗСУ

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, кількість постраждалих уточнюється - Синєгубов

Герцогиня Единбурзька зустрілася із Зеленським у Києві й відвідала Ірпінь

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА