12:54 30.09.2022

Фонд Пінчука передав дві швидкі та 410 медсумок для невідкладної допомоги пораненим

2 хв читати

Фонд Віктора Пінчука 29 вересня передав Дніпропетровському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф два сучасні автомобілі швидкої допомоги.

Як повідомляється на сайті Фонду в п'ятницю, медики отримали 410 повністю укомплектованих сумок невідкладної допомоги (first aid emergency kit).

"Передача швидких та медичних сумок була реалізована в рамках спільної благодійної ініціативи Ukraine Relief Fund, заснованої Віктором і Оленою Пінчуками, Еріком і Венді Шмідт та Schmidt Futures, Робертом Ф. Смітом та Vista Equity Partners, Minderoo Foundation Ендрю та Ніколи Форрестів, Біллом Фордом та General Atlantic Foundation", - йдеться у повідомленні.

Швидкі обладнані за міжнародними стандартами на базі авто Volkswagen Crafter, у них є розведення кисню для пацієнтів, звуко- та віброізоляція. Автомобілі оснащені електрокардіографом, дефібрилятором-монітором для контролю за станом пацієнта після реанімації.

Кожна з 410 сумок невідкладної допомоги розрахована на надання екстреної допомоги 30 пацієнтам при складних кровотечах, проникаючих пораненнях грудної клітки, опіках, травмах кінцівок та хребта.

"Ми транспортуємо важких пацієнтів не лише на теренах Дніпропетровщини. Війна до звичайної роботи додає евакуаційні заходи з пораненими захисниками України. Німецький Volkswagen Crafter - безумовно надійна автівка. Нові швидкі укомплектовані європейським і американським медичним обладнанням від найкращих світових виробників. Сумками невідкладної допомоги ми забезпечимо всі бригади області, а також сформуємо резерв із більшою кількістю перев’язувальних матеріалів, інфузійних розчинів та інших видаткових матеріалів на випадок надзвичайних ситуацій", - сказав директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

Загалом із початку повномасштабного вторгнення Фонди Віктора та Олени Пінчуків спрямували понад $45,3 млн на допомогу армії, цивільному населенню та на гуманітарні проєкти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У четвер в Україні без опадів, лише в Карпатах і Криму короткочасні дощі, на поверхні ґрунту заморозки

Через бойові дії та ворожу атаку є знеструмлення в дев'яти областях - "Укренерго"

Унаслідок нічного удару по Білозерці загинула жінка, постраждали троє людей - Херсонська ОВА

Ворожа ДРГ чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України в Харківській області - ОСУВ "Хортиця"

Унаслідок ракетної атаки в Запоріжжі пошкоджені 15 житлових будинків, три навчальні заклади - ОВА

У Києві в травні проїзд з Подільського мостового переходу біля залізничної станції Райдужний будуватимуть цілодобово

З 18:00 до 23:00 у середу можливі відключення електроенергії по всій Україні - "Укренерго"

Атаковано об'єкти генерації та передачі е/е в шести областях, є пошкодження об'єктів газової інфраструктури

ДТЕК повернув світло у Вишгородський район Київщини після відключення внаслідок ранкової атаки РФ

Коломойському повідомили ще одну підозру - в організації замовного вбивства

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА