06:49 04.10.2022

"Фокстрот" запустив новий склад на Київщині, закрив резервні та орендовані потужності

2 хв читати
"Фокстрот" запустив новий склад на Київщині, закрив резервні та орендовані потужності

"Фокстрот" запустив власний склад класу "А" у Київській області та перейшов на централізовану операційну діяльність, закривши резервні потужності в Дніпрі та Львові й орендовані на Київщині, повідомила пресслужба мережі.

"Після втрати складу в Гостомелі та низки викликів, пов'язаних із цим, ми фіналізуємося з перезапуском складської інфраструктури та відновлюємо системну роботу. Переконаний, що новий склад дасть нам змогу ефективніше працювати, гнучкіше керувати залишками, скорочувати загальний запас товару та підвищувати оборотність", - наведено в повідомленні слова начальника управління ланцюга постачання "Фокстроту" Вадима Осинського.

Згідно з пресрелізом, площа нового складу у с. Колонщина Київської області становить 22 тис. кв. м. Приміщення обладнано 33 рампами, що забезпечує підвищену пропускну спроможність.

За словами СЕО "Фокстроту" Олексія Зозулі, проєкт нового складу розглядали ще до війни, рішення про будівництво узгоджено з акціонерами на четвертому місяці повномасштабної війни.

"Важливо, що ми запустилися напередодні старту високого сезону. Це дає нам змогу забезпечити безперебійне постачання товарів у магазини або клієнтську доставку та зберегти високий рівень сервісу", – наголосив він.

За даними ритейлера, збитки від руйнування російськими окупантами складу "Фокстрот" у Гостомелі становили 600 млн грн.

На початок жовтня працює 112 магазинів мережі у 62 містах України, із них шість працюють як точки видачі та оформлення інтернет-замовлень.

"Фокстрот" – одна з найбільших торговельних мереж за кількістю магазинів та обсягами продажу електроніки і побутової техніки в Україні. Станом на початок 2022 року бренд є омніканальним (офлайн- та онлайн-торгівля), охоплює 170 магазинів у 90 обласних та районних центрах України та інтернет-магазин Foxtrot.UA.

Бренд "Фокстрот" розвиває група компаній "Фокстрот", співзасновники – Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА