09:40 04.10.2022

Унаслідок нічних ракетних ударів по Харкову зруйновано виробничо-складську будівлю та будівлю об'єкта залізничного транспорту

2 хв читати

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 20 оперативних виїздів, чотири з яких на ліквідацію пожеж, зокрема трьох пожеж, спричинених ракетними обстрілами.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, найбільша пожежа виникла внаслідок ракетного удару, завданого окупантами по Холодногірському району облцентру близько опівночі.

"Вибухом зруйнована виробничо-складська будівля, у якій ще й виникла пожежа на площі 600 кв. м. У її гасінні брали участь три пожежно-рятувальні підрозділи", - йдеться в повідомленні.

Ще одна пожежа виникла близько півночі внаслідок влучання ворожої ракети в інфраструктурний об'єкт залізничного транспорту в Новобаварському районі Харкова. Одна з його будівель зруйнована вибухом. Там також сталася пожежа. Її площа становила 80 кв. м. На місці події працювали вісім оперативних підрозділів ДСНС. Під час пошуково-рятувальних робіт надзвичайники дістали з-під завалів тіло загиблої жінки-сторожа. О 1:25 пожежу локалізували, о 4:25 – ліквідували.

Третя пожежа через ракетний удар сталася у лікарні в м. Куп'янську. Там загинув чоловік, жінка зазнала поранень. Будівля лікарні мала часткові руйнування. На 3-му поверсі сталася пожежа на площі 20 кв. м. Рятувальники її загасили за 40 хвилин.

Крім того, рятувальники 11 разів виїжджали на допомогу комунальникам, населенню та поліції і двічі на аварійно-рятувальні роботи.

У Балаклії, Ізюмі та Куп'янську, а також у селищах Великий Бурлук та Шевченкове рятувальники забезпечували жителів питною й технічною водою. Загалом за допомогою цистерн було доставлено близько 36 тонн води, зокрема 13 тонн питної.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 473 вибухонебезпечні предмети.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА