17:37 04.10.2022

Вибухотехніки запобігли вибуху на дамбі в Харківській області – Єнін

1 хв читати

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін повідомив, що вибухотехніки Нацполіції запобігли вибуху на дамбі в Харківській області, замінованій окупантами.

"З останніх прикладів роботи (співробітників МВС) – запобігання надзвичайній ситуації, можливому затопленню сіл і селищ Харківської області. Там біля однієї з дамб наші сапери знайшли та вилучили близько 175 кг тротилу та 68 протитанкових мін і електродетонатори", - сказав Єнін у вівторок у ефірі національного телемарафону.

За його словами, це залишили по собі окупанти, вибухотехнікам Нацполіції вдалося запобігти вибуху.

Єнін наголосив, що на деокупованій території Харківської області безперервно тривають заходи щодо відновлення правопорядку, задіяно близько 1 тис. поліцейських.

"Від початку деокупаційних заходів уже встановлено контроль та здійснено зачистку в 169 населених пунктах. Поліцейські несуть службу в умовах постійних обстрілів", - зазначив перший заступник міністра.

Він повідомив, що на сьогодні українські правоохоронці задокументували 928 воєнних злочинів, скоєних окупантами на території Харківської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА