12:37 05.10.2022

Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

2 хв читати
Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, було розглянуто питання протидії новим видам зброї РФ, ситуацію на фронті, підготовку Збройних сил України до зимового періоду.

"Ранок почав із чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Представники розвідки, штабу ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті", - написав Зеленський у телеграм-каналі.

Серед інших важливих розглянутих питань, зазначає президент, стабілізація на щойно деокупованих територіях України, подальше звільнення української території від російських окупантів, протидія новим видам російської зброї РФ та підготовка ЗСУ до зимового періоду.

Як повідомляє пресслужба глави держави, на засіданні також було проаналізовано актуальні потреби сил оборони в матеріально-технічному забезпеченні.

У засіданні взяли участь: міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, глави силових відомств та правоохоронних органів, а також керівник Офісу президента Андрій Єрмак, його заступник Роман Машовець та секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

У режимі відеозв'язку до засідання приєдналися: командувач Сухопутних військ ЗСУ, командувач об'єднаного стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський, командувач військ Оперативного командування "Захід" Сергій Літвінов, командувач військ Оперативного командування "Південь" Андрій Ковальчук і командувач об’єднаного стратегічного угруповання військ "Херсон" Олександр Тарнавський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА