11:52 17.10.2022

Унаслідок обстрілу дронами житлового будинку в Києві загинула жінка, 18 людей врятовано – прокуратура

1 хв читати

Унаслідок ворожої атаки дронами-камікадзе на об'єкти інфраструктури Києва в понеділок уранці загинула жінка, ще 18 людей врятовано, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За процесуального керівництва Київської міської прокуратури через обстріл столичної інфраструктури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора в телеграм-каналі в понеділок.

За інформацією прокуратури, 17 жовтня збройні сили РФ із використанням дронів-камікадзе завдали ударів по об'єктах житлової та цивільної інфраструктури в центрі Києва.

"Є влучання в житловий будинок у Шевченківському районі. Внаслідок атаки в житловому будинку стався вибух. За попередньою інформацією, загинула жінка, 18 мешканців будинку врятовано", - наголошується в повідомленні.

У прокуратурі інформують, що наразі рятувальні роботи тривають. Інформація про жертв і постраждалих уточнюється. На місцях подій працюють працівники ДСНС і швидкої медичної допомоги, прокурори, слідчі й експерти.

Матеріали кримінальних проваджень буде передано до СБУ за підслідністю.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА