18:11 26.10.2022

Російські окупанти посилюють тиск на персонал ЗАЕС, намагаючись примусити до підписання контрактів із "Росатомом", - "Енергоатом"

1 хв читати
Російські окупанти посилюють тиск на персонал ЗАЕС, намагаючись примусити до підписання контрактів із "Росатомом", - "Енергоатом"

Російські окупанти не залишають спроб змусити працівників Запорізької АЕС підписати контракти з "Росатомом" і вигадують нові способи схилити людей до співпраці, повідомило ДП "НАЕК "Енергоатом" у телеграм-каналі в середу.

"Наразі загарбники почали тиснути на персонал з подвоєною силою, залучивши до агітації важковиків із топменеджменту російської держкорпорації – першого заступника гендиректора з операційного управління "Росатома" Андрія Петрова та першого заступника голови "Росенергоатома" Олександра Шутікова", - зазначили в НАЕК.

Зокрема, 26 жовтня 2022 року Шутіков особисто, а Петров у форматі відеозвернення почали "обробляти" український колектив окупованої росіянами ЗАЕС, зазначено у повідомленні.

Як поінформували в НАЕК, росіяни для досягнення ефективнішого результату агітації зібрали всіх працівників станції та проголосили їм звернення, основна ідея якого полягала у необхідності та доцільності переходу до складу "Росатома".

"Однак ця спроба зазнала такої самої невдачі, як і всі попередні: до "палких промов" окупантів атомники ЗАЕС поставилися скептично і вкотре продемонстрували, що на загарбників не працюватимуть", - наголосили в "Енергоатомі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прикордонники вилучили скрипку Страдіварі на українсько-польському кордоні

Кемерон під час візиту до Києва розпочав переговори щодо 100-річного партнерства між Україною та Великою Британією

У вихідні в Україні буде тепло, у неділю в Києві та низці областей короткочасні дощі

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА