07:29 18.11.2022

UNICEF передала ДСНС обладнання для доставки та очищення води

1 хв читати
UNICEF передала ДСНС обладнання для доставки та очищення води

Під час зустрічі з керівником програми ООН UNICEF з очищення води, санітарії та гігієни в Україні Себастьяна Трюффо та спеціаліста з напрямку очищення води, санітарії та гігієни Офісу UNICEF в Україні Костянтина Худобіна було передано обладнання для доставки та очищення води, повідомляє пресслужба Державної служби надзвичайних ситуацій.

"Під час зустрічі відбулася церемонія передачі та демонстрації гуманітарного вантажа із обладнанням для доставки та очищення води, що надана дитячим фондом ООН (UNICEF). Обладнання допоможе задовольнити потреби понад 3 млн людей, які постраждали від війни в Україні", - сказано в повідомленні, опублікованому на сайті ДСНС.

Зазначається, що "поставка включає автоцистерни для питної води, водоочисні установки, пересувні насоси, генератори та інші речі, для забезпечення доступу населення до чистої питної води та гігієни".

Передане обладнання буде направлено до Київської, Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Одеської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької, Волинської, Закарпатської, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської та Сумської областей, та активно використовуватиметься в визволеному Херсоні.

"Обговорено подальшу двосторонню співпрацю щодо передачі необхідного обладнання для водопостачання та водоочищення. Ключові пріоритети включають системи опалення для мобільного водопровідного обладнання, ємності для зберігання води, очисні споруди та обладнання для аналізу питної води", - наголошується в повідомленні.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА