11:23 01.12.2011

Донецький окружний суд підтвердив, що акція чорнобильців незаконна й має бути припинена

1 хв читати

Донецький окружний адміністративний суд у четвер уночі підтвердив, що акція протесту чорнобильців перед обласним управлінням Пенсійного фонду незаконна. Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" активіст громадської організації "Чорнобиль-Єдність" Олександр Пучков, метою засідання окружного суду було роз'яснення, як саме й коли виконавчій службі виконувати рішення суду про заборону акції.

"Вони відкрили виконавче провадження після 24-го числа. 27-го його було виконано у варварський спосіб. 28-го або 29-го вони знову відкрили виконавче провадження. Виконавча служба подала до суду, щоб їм роз'яснили, як виконувати рішення суду", - повідомив О.Пучков. За його словами, в рішенні суду зазначено: "заборонити всі збори, мітинги, ходи, намети негайно".

Також, за даними, О.Пучкова, двом активістам громадської організації, зокрема її керівникові Миколі Гончарову, під час засідання суду стало погано. З високим тиском їх госпіталізували до 17-ї міськлікарні. "Під крапельницею вони зараз", - сказав О.Пучков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА