05:15 25.11.2022

Україна поступово відходить від блекауту – Зеленський

1 хв читати
Україна поступово відходить від блекауту – Зеленський

Україна поступово відходить від блекауту, відновлюючи постачання електрики і води, зазначив президент України Володимир Зеленський у зверненні в четвер.

"Весь день тривають відновлювальні роботи – поступово повертаємо електрику, тепло, водопостачання та зв'язок", - сказав він.

За словами Зеленського, "станом на вечір у 15 областях ще є проблеми з водою. Найскладніше – Київська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Львівська, Полтавська та Харківська області".

"Але разом із подачею електрики на критичну інфраструктуру даємо й водопостачання та тепло. Ситуація з електрикою залишається складною майже в усіх регіонах, але потроху відходимо від блекауту, повертаємо живлення новим і новим споживачам. Найважче в столиці та 15 областях", - сказав він.

"Енергетики, комунальники, бізнес – усі виконують свою частину роботи, щоб дати знову світло. Це справді загальнонаціональне завдання", - наголосив Зеленський.

Він зазначив, що вже запущено 4362 пункти незламності. "Мережа зростатиме. Якщо у вашому місті понад 12 годин немає електрики або тепла, скористайтеся допомогою наших пунктів незламності", - сказав президент.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА