14:24 06.12.2022

Запас високоточного ракетного озброєння в РФ добігає кінця - Буданов

1 хв читати
Запас високоточного ракетного озброєння в РФ добігає кінця - Буданов

Запаси високоточного ракетного озброєння в Росії добігають кінця, повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"Вони вже давно увійшли до критичного мінімуму, проте як ми бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля, що в принципі дуже погано для самої Росії. Російські військові знають про цю проблему", - сказав Буданов в ефірі національного телемарафону у вівторок.

За його словами, виробництво ракет у РФ все ще є, але воно "абсолютно мізерне порівняно з тією величезною кількістю, яку вони застосовують".

"Якщо говорити про конкретну кількість та обсяги, то нещодавно міністр оборони (міністр оборони України Олексій Резніков - ІФ-У) оприлюднив цю інформацію. Не думаю, що потрібно повторюватися. Реально у них залишилося ракет на ще декілька масштабних атак, і вони вийдуть у повний нуль. Чи готові вони до цього? Ми бачимо, що вони впевнено до цього йдуть", - наголосив Буданов.

Начальник ГУР Міноборони уточнив, що виробництво високоточного ракетного озброєння РФ обмежено декількома типами ракет.

При цьому, відповідаючи на запитання ведучої про те, коли варто очікувати наступного масованого ракетного удару по Україні, наголосив, що це залежить "виключно від бажання окупантів та швидкості проведення регламентних робіт з обслуговування зазначеного озброєння".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА