11:28 08.12.2022

Оприлюднено список готових до роботи в період блекауту готелів – UHRA

2 хв читати
Оприлюднено список готових до роботи в період блекауту готелів – UHRA

Асоціація готелів та курортів України (UHRA, Ukrainian Hotel&Resort Association) оприлюднила інтерактивну карту готелів, які готові до роботи в умовах перебоїв з енергопостачанням.

Як повідомили у пресслужбі UHRA, наразі на карту нанесено 52 готелі. Це результат першої хвилі проведеного опитування сфери гостинності про свою готовність працювати в блекаут.

Під час формування карти рекомендованих готелів було взято до уваги такі особливості та вимоги технічного устрою готелів: наявність укриття; засоби для автономного енергозабезпечення, достатнього для забезпечення роботи інженерних систем, освітлення, технологічного обладнання; наявність резервуарів із водою або власної свердловини у разі перебоїв із водопостачанням; способи забезпечення інтернетом та їх покриття; залежність системи теплопостачання від газопроводу та електромереж; система голосового оповіщення та комунікації з гостями; наявність зон для громадського користування.

На карті зеленим кольором позначено готелі з максимальною готовністю і які відповідають усім вищезазначеним вимогам. Жовтим – готелі, які також готові до роботи в блекаут, але з певними обмеженнями. Блакитний маркер – у готелів, які відповідають не менш як половині вимог та працюють над удосконаленням послуг.

Повідомляється, що готелі, які пройшли опитування та не потрапили до інтерактивної карти, отримають рекомендації від UHRA.

Асоціація готелів та курортів України (UHRA, Ukrainian Hotel&Resort Association) – неприбуткова громадська організація, що об'єднує готелі та курортні заклади розміщення, компанії, які здійснюють діяльність у готельному девелопменті з метою сталого та системного розвитку галузі. Заснована у жовтні 2020 року. Наразі об'єднує понад 90 готелів з 23 областей України та понад 5 тис. працівників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА