20:15 19.12.2022

Порошенко привіз до Миколаєва мобільну котельню

1 хв читати

П'ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко (фракція "Європейська солідарність") привіз до Миколаєва мобільну котельню, яка дозволить місту залишатися з теплом у разі бомбардувань та відключення основної котельні.

Як повідомляє пресслужба "Євросолідарності" у понеділок, проєкт реалізовано коштом Фонду Петра Порошенка та компанії "Рошен".

Як пояснює міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, слова якого наводить пресслужба, цю котельню планується використовувати для підключення у разі зупинення основної котельні. "Поки ремонтуємо, відновлюємо – можемо використовувати цю котельню, зберегти мережі і не заморозити людей".

"Це унікальний проєкт. В Україні такого проєкту немає", – зазначив Порошенко. "І невипадково ми обрали Миколаїв для того, щоб запустити цю потужну, з усією необхідною електронікою пересувну котельню. Для чого? "Шахеди" розраховані на те, що вони б’ють по прив’язці до GPS. А ця котельня мобільна, десятки тисяч людей завдяки цьому можуть набагато впевненіше пережити цю зиму", - цитує Порошенка пресслужба.

Керівник обласного теплоенерго Микола Логвінов наголошує на важливості того, що котельня зроблена в Україні: "Якщо не дай Бог, пошкоджене – його відремонтують на базі підприємства. Не треба замовляти матеріали за кордоном". Мобільна котельня "буде резервом під 5-6 котелень…Нам би ще одну – і все було б добре".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА