14:41 20.12.2022

РФ здійснила 19 грудня найбільший за кількістю випущених Shahed-136 обстріл

1 хв читати
РФ здійснила 19 грудня найбільший за кількістю випущених Shahed-136 обстріл

 РФ здійснила 19 грудня найбільший за кількістю випущених іранських дронів обстріл території України, загалом з 7 грудня українські сили збили 67 БПЛА, повідомив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

"Учора, як відомо, день Святого Миколая. Рашисти привітали нас одним із найбільших "шахедних" обстрілів: йдеться про кількість. 35 БПЛА ударних було випущено по території України", - сказав Ігнат на брифінгу в Media Center Ukraine у Києві у вівторок.

Він зазначив, що, за статистикою, таку кількість Shahed-136 ворог ще не випускав. І це підтверджує отримання нової партії іранських дронів – 250 штук, про що вже раніше говорив президент України.

"Після тривалої паузи…маємо з 7 грудня 67 збитих БПЛА цього типу. Це лише збиті, ясна річ, що не все вдається збивати", - зазначив він.

Також у ПС ЗСУ наголосили, що ворог застосовує безпілотники тепер з іншої локації.

"Раніше це був Крим та Херсонська область, наразі точки запуску переміщено до Краснодарського краю (східне узбережжя Азовського моря) – саме звідти летять "шахеди" по нашій території", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА