11:03 21.12.2022

Колишнього боксера, якого обвинувачують в умисному вбивстві, засуджено на десять років позбавлення волі - прокуратура

2 хв читати
Колишнього боксера, якого обвинувачують в умисному вбивстві, засуджено на десять років позбавлення волі - прокуратура

Обвинуваченого у вбивстві колишнього боксера, який намагався втекти за кордон, засуджено до десяти років позбавлення волі, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у середу.

"За підтримання публічного обвинувачення Печерською окружною прокуратурою міста Києва оголошено обвинувальний вирок 33-річному уродженцю м. Горлівка Донецької області за фактом вчинення умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України)", - йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури.

Встановлено, що обвинувачений колишній боксер якийсь час проживав у квартирі 42-річного потерпілого на бульварі Дружби Народів. 16 листопада 2021 року між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав останньому смертельного удару кулаком у голову.

Після вбивства зловмисник іще два дні проживав у квартирі, де було тіло потерпілого, а потім вирішив позбутися його шляхом розчленування. Залишки тіла чоловік запакував у заздалегідь заготовлені мішки, виніс на смітник, а приміщення ретельно вимив із застосуванням сильнодіючого миючого розчину. За даними слідства, підозрюваний планував іще деякий час пожити у квартирі вбитого чоловіка, повідомляючи його родичам, що постраждалий у стані алкогольного сп'яніння пішов у невідомому напрямку та не повернувся.

Ідентифікувати особистість потерпілого вдалося завдяки низці експертиз шляхом порівняння зі зразками ДНК його родичів, які на той час жили в Грузії.

Підозрюваного було затримано у Дарницькому районі столиці. Чоловік переховувався і планував виїхати за кордон. Раніше він уже був засуджений за квартирні крадіжки та розбій.

З огляду на беззастережні докази, надані стороною обвинувачення, суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА