17:24 28.12.2022

На Новий рік у Києві діятиме комендантська година, транспорт працюватиме до 22:30, метро до 22:00

1 хв читати
На Новий рік у Києві діятиме комендантська година, транспорт працюватиме до 22:30, метро до 22:00

Київський метрополітен у режимі перевезень 31 грудня працюватиме до 22:00, наземний громадський транспорт – до 22:30, при цьому у разі повітряної тривоги наземний транспорт, а також наземні ділянки метрополітену, як завжди, зупинятимуться, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

Водночас у держадміністрації нагадали про необхідність неухильно дотримуватися комендантської години, яка триває з 23:00 до 05:00, зокрема й у новорічну ніч, під час якої заборонено перебувати на вулиці та інших громадських місцях. "Пересуватися містом під час комендантської години можна тільки автомобілем, що має спецперепустку. Виходити на вулицю під час комендантської години можна, тільки щоб пройти до найближчого укриття у разі оголошення повітряної тривоги. Не забувайте, що необхідно мати з собою документ, що засвідчує особу", - йдеться у повідомленні.

Під час новорічних свят у Києві та на об'єктах комунальної власності забезпечуватимуть охорону громадського порядку майже 230 співробітників "Муніципальної охорони". Мобільні групи швидкого реагування здійснюватимуть патрулювання закріплених за ними секторів. Окрім того, цілодобово жителям надаватимуть допомогу рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку".

У КМДА також нагадали, що у Києві діє заборона на продаж феєрверків, салютів та піротехнічних засобів, а також їх запуск. У міськадміністрації зазначили, що правоохоронці реагуватимуть на такі випадки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА