08:42 13.01.2023

Ворог розпочав чергову хвилю мобілізації в Алчевську

1 хв читати

З метою поповнення втрат у живій силі окупанти розпочали нову хвилю мобілізації на тимчасово окупованій території Луганської області. Поранених росіян кладуть у пологові будинки та санаторії регіону, повідомили в ОВА.

"Для поповнення втрат у живій силі росіяни не припиняють мобілізацію чоловічого населення на тимчасово окупованій території. Так, в Алчевську відмічено початок чергової хвилі призову, починаючи з 9 січня", – йдеться у повідомленні у телеграм-каналі ОВА.

У інформації йдеться про застосування ворогом різного типу провокацій. Зокрема, неподалік Кремінної зафіксовано використання штурмовими загонами військ Росії українського пікселя. Також росіяни можуть планувати операції під "чужим прапором" для дискредитації ЗСУ.

"Щоб відрізнити свої підрозділи від українців, вони використовують червоні, білі чи сині стрічки на ногах", – зазначили у ОВА.

Водночас, повідомляється про велику кількість поранених, яких розташовують у всі медустанови та заклади курортного типу області.

"Шпитали в Білокуракиному, Старобільську та Новоайдарі переповнені вщент. Як і в Довжанську - у цьому місті через брак ліжко-місць для потреб поранених росіян звільнили пологове відділення, навколишні санаторії вже теж зайняті", - констатували в ОВА.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА