11:02 25.01.2023

Мера Рені Одеської області затримано за хабар

1 хв читати
Мера Рені Одеської області затримано за хабар

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) та Національне антикорупційне бюро (НАБУ) викрили під час одержання неправомірної вигоди голову та депутата однієї з міських рад Одеської області, повідомляє САП.

"24 січня 2023 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ викрили на проханні та одержанні неправомірної вигоди голову та депутата однієї з міських рад Одеської області", - йдеться в повідомленні САП у телеграм-каналі в середу.

За даними слідства, депутат за попередньою змовою з мером отримав частину неправомірної вигоди у сумі $50 тис. від громадянина за забезпечення передачі йому в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 га.

"Загальна сума неправомірної вигоди, про надання якої просили посадовці, становила $100 тис.", - уточнюється в повідомленні.

За інформацією прокуратури, фігурантів викрито одразу після одержання ними частини обумовлених коштів.

Наразі їх затримано в порядку ст. 208 КПК України. Після повідомлення особам про підозру прокурори САП вирішуватимуть питання щодо обрання запобіжного заходу.

У повідомленні САП не зазначено імен затриманих. Як уточнило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело у правоохоронних органах, йдеться про мера м. Рені Одеської області Ігоря Плехова.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА