14:09 29.01.2023

Повернуті квитки на поїзд Київ-Варшава будуть у продажу за день до відправлення

2 хв читати
Повернуті квитки на поїзд Київ-Варшава будуть у продажу за день до відправлення

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) з 28 січня продає повернуті квитки на міжнародний рейс № 67/68 Київ-Варшава-Київ онлайн (додаток, чат-бот і офіційний сайт УЗ) рівно за один день до дати поїздки між 08:00 і 09:00, йдеться в офіційному повідомленні на сайті УЗ.

"Таким чином, якщо не встигли купити квиток за 20 днів, тепер не потрібно на них полювати або звертатися до "перекупників" - можна для термінових справ знайти всі повернуті квитки в цей часовий проміжок", - йдеться в повідомленні.

Квитки, які будуть здаватися день у день, повертаються в систему не пізніше, ніж за 30 хвилин після здачі, уточнили в УЗ, наголосивши, що такі зміни дадуть змогу унеможливити перепродаж квитків через перекупників. У листопаді з цією метою УЗ заборонила продаж квитків на поїзд до Варшави через залізничні каси і обмежила купівлю онлайн до чотирьох квитків в одні руки. В УЗ зазначають, що навіть після цього перекупники продавали до 90 квитків на місяць.

В УЗ нагадали, що квитки на поїзд до Варшави з'являються у продажу о 08:00 щодня. Продаж здійснюється на 20 днів наперед, а квитки на кожен наступний 20-й день надходять у продаж щодня рівно о 08:00.

Квитки на рейс до Варшави мають величезний попит – в системі щодня фіксуються до 20 тис. запитів, тоді як у поїзді лише 180 місць. Кількість місць обмежується наявністю вагонів, які можуть пройти в Європі. Зараз у парку потяга 42 вагони, зокрема два RIC (італ. Regolamento Internazionale Carrozze), нещодавно придбаних УЗ у Крюківського вагонобудівного заводу.

Нещодавно в УЗ повідомляли, що ведуть переговори з Польською залізницею про угоду з використання вагонів, яка в разі укладення дасть змогу удвічі-втричі збільшити кількість місць на Варшаву і зменшить попит на квитки.

Крім того, обговорюється підвищення цін на квитки на поїзд до Варшави, але остаточне рішення з цього питання ще не ухвалено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські військові знищили ворожу ПЗУ комплексу "Бук" із шістьма ракетами

Унаслідок ворожого обстрілу в Херсоні пошкоджено магазин і освітній заклад

У Києві затримали псевдобізнесменів, які за фальшивими документами хотіли отримати в банку кредит на 25 млн грн

У Брюсселі відбудеться Форум ЄС-Україна з питань оборонної промисловості

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА