20:24 01.02.2023

Стефанчук про обшуки: Немає якихось особливих людей

1 хв читати
Стефанчук про обшуки: Немає якихось особливих людей

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає, що найсуворіші заходи юридичної відповідальності варто застосувати до представників влади та бізнесу, причетних до корупції в армії та в питаннях, пов'язаних із державним бюджетом України.

"Напевно, вперше за 31 рік держава демонструє не просто нульову, а скоріше толерантність зі знаком "мінус один" до корупції. Немає якихось особливих людей. І на сьогодні створена антикорупційна модель має показати свою ефективність. І мені здається, що це справедливий підхід, бо такою є на сьогодні вимога суспільства: ніхто не має права красти в армії, ніхто не має права красти у бюджету, тому що на цьому базується наша подальша перемога. Хто цього не розуміє, до нього будуть застосовані найсуворіші заходи юридичної відповідальності", - сказав спікер українського парламенту в ефірі національного телемарафону "Єдині новини #UAразом" у середу, коментуючи низку проведених правоохоронцями обшуків.

Він наголосив, що це - початок, і далі буде "логічне та законне завершення", а ті, хто "не зрозумів, що після війни опинився в іншій країні, в іншій реальності", мають понести за це відповідальність.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА